alleenstaand ouderschap, besparen, budgetteren, consuminderen, diy, duurzaam leven, geld, leestip, minimaliseren, moederschap, moestuin, personal finance, podcast, recensie, schulden, sparen, time-management, Zelfvoorzienend leven

Welkom bij financieel avonturier

Binnenkort start ik officieel met de blog: Financieel avonturier. Een blog waarbij ik deel over mijn reis naar een leven met meer (financiële) rust en meer ‘qualitijd’ voor de dingen die voor mij écht belangrijk zijn. Onderwerpen die aan bod komen zijn: sparen en besparen, consuminderen, minimaliseren, personal finance, budgetteren, het verminderen van je ecologische voetafdruk, moestuinieren ☺️ (oftewel deels zelfvoorzienend leven), lees-, kijk-, en luistertips over dit soort onderwerpen, het (alleenstaand) ouderschap en time-management.

Bloggen is in eerste instantie een middel voor mijzelf om scherp te blijven en om mijzelf te blijven ontwikkelen, zodat ik steeds meer financiële vrijheid mag gaan ervaren. Los van dat alles neem ik jullie graag mee in mijn ontdekkingstocht. Wees welkom om aan te sluiten.

Ingrid

Ingrid van der Weide - financieel avonturier

4 gedachten over “Welkom bij financieel avonturier”

  1. Hoi Ingrid, je bent lekker bezig. Ik ontdek net je blog en ook dat je zinvollerleven.nl volgt. En ja ook in zinvollerleven land is het doel om slim met geld om te gaan, onder andere door te beleggen en af te lossen. Tegelijkertijd is de situatie ook erg anders, huize zinvollerleven bestaat uit 2 academisch opgeleide dinks (double income no kids). Dat geeft ons enerzijds de nodige financiële ruimte, maar soms is het juist ook schipperen met onze geldplannen. Gelukkig komen we daar meestal goed uit en manlief ziet nu ook hoe lekker het is dat onze woonlasten door fanatiek aflossen enorm zijn gedaald.

    Maar anyway, nu ben ik over zinvollerleven aan het kletsen, terwijl ik jou wilde complimenteren dat je korte tijd al best veel berichten de wereld in hebt geslingerd (en dat in de warmste zomer ooit gemeten!) Ik zal zeker vaker een blik op je blog werpen. Je hebt een duidelijke focus en ik denk dat je vast de nodige interesse genereert. Genoeg mensen die zich met je kunnen identificeren denk ik. Heel veel blogsucces en -plezier en volgens mij belangrijker: heel veel slim met geld plezier, opdat je zo snel mogelijk zo onafhankelijk mogelijk bent. Mijn persoonlijke advies is en blijft: vergeet ook niet te leven tussen al het (be-)sparen en slim met geld omgaan door. Het leven is nu. Ik stop met preken. Nogmaals leuk je blog tegen te komen. Ik ben benieuwd wat er nog gaat volgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s